fbpx

Referenssit

Olemme ylpeitä kaikesta tekemästämme työstä.

Helsinki Cup

Helsinki Cup on isoin juniorijalkapalloturnaus Suomessa. Turnausta on järjestetty vuodesta 1976 lähtien ja turnaus on vakiinnuttanut paikkansa osana Suomen merkittävimpiä kesätapahtumia.
Read More

Ricoh InfoKiosk

Ricoh on kansainvälinen yhtiö, joka on tullut tunnetuksi toimistotyön digitaalisten ratkaisujen toimittajana. Coredo aloitti yhteistyön Ricohin kanssa rakentaakseen räätälöidyn ohjelmiston heidän InfoKiosk tuotteelle.
Read More

Alertum

Alertum on yksi Suomen johtavista turvallisuusalan koulutusyrityksistä. Yrityksen visiona on luoda turvallisempi yhteiskunta jokaiselle jäsenelle heidän asiantuntijuudensa avulla. Sen saavuttamiseksi tarvitaan tekoja.
Read More

ATL

ATL on uudis- ja korjausrakennusalan yritys, joka on erikoistunut vaativimpiin saneerausurakoihin, kuten Suomen presidentin asunnon täydelliseen saneeraukseen. Atloy työllistää noin 200 henkilöä.
Read More

Suppilog

Suppilog on innovatiivinen suomalainen markkinapaikka nopeasti liikkuvien kuluttajatuotteiden (FMCG) valmistajille ja ostajille. Heidän alustallaan ostajat voivat ostaa suoraan valmistajilta ilman välikäsiä luoden suoran välityskanavan kummallekin osapuolelle. Suppilogin tavoitteena on kasvaa kansainvälisillä markkinoilla.
Read More
Copy link
Powered by Social Snap