fbpx

Referenssit

Olemme ylpeitä kaikesta tekemästämme työstä.

Uimaliitto – Ui Elämäsi Kuntoon

Suomen Uimaliitto on vuonna 1906 perustettu uintiurheilun lajiliitto, johon kuuluu 140 jäsenseuraa ja lähes 100 000 liikkujaa joka vuosi. Uimaliitto edistää uinnin, uimahyppyjen, taitouinnin, vesipallon ja avovesiuinnin harrastamista, kilpa- ja huippu-urheilua sekä seuratoimintaa. Tavoitteena on uimataidon ja liikunnallisen elämätavan edistäminen yhdessä Uimaliiton jäsenseurojen kanssa.
Read More

Alertum

Alertum on yksi Suomen johtavista turvallisuusalan koulutusyrityksistä. Yrityksen visiona on luoda turvallisempi yhteiskunta jokaiselle jäsenelle heidän asiantuntijuudensa avulla. Sen saavuttamiseksi tarvitaan tekoja.
Read More

ATL

ATL on uudis- ja korjausrakennusalan yritys, joka on erikoistunut vaativimpiin saneerausurakoihin, kuten Suomen presidentin asunnon täydelliseen saneeraukseen. Atloy työllistää noin 200 henkilöä.
Read More

Suppilog

Suppilog on innovatiivinen suomalainen markkinapaikka nopeasti liikkuvien kuluttajatuotteiden (FMCG) valmistajille ja ostajille. Heidän alustallaan ostajat voivat ostaa suoraan valmistajilta ilman välikäsiä luoden suoran välityskanavan kummallekin osapuolelle. Suppilogin tavoitteena on kasvaa kansainvälisillä markkinoilla.
Read More

Cotio

Onko sinulta koskaan takavarioitu tavaroita lentokentän turvatarkastuksissa? Cotio auttaa sinua saamaan tavarasi takaisin.
Read More
Copy link
Powered by Social Snap