fbpx

Uimaliitto – Ui Elämäsi Kuntoon

Suomen Uimaliitto on vuonna 1906 perustettu uintiurheilun lajiliitto, johon kuuluu 140 jäsenseuraa ja lähes 100 000 liikkujaa joka vuosi. Uimaliitto edistää uinnin, uimahyppyjen, taitouinnin, vesipallon ja avovesiuinnin harrastamista, kilpa- ja huippu-urheilua sekä seuratoimintaa. Tavoitteena on uimataidon ja liikunnallisen elämätavan edistäminen yhdessä Uimaliiton jäsenseurojen kanssa.

Projekti

MVP kehitys

Linkki

Kategoria

Suunnittelu/muotoilu, ohjelmistokehitys

Tausta

Suomen Uimaliitto tarvitsi mobiiliapplikaation heidän “Ui elämäsi kuntoon”-kampanjalle, joka kannustaa ihmisiä harrastamaan enemmän uintiaktiviteetteja, edistämään uintikuntoa sekä kehittämään tekniikkaa. Kampanjan aikana eri uimahallien kesken on kilpailu, jolloin halli joka on kerännyt eniten uituja kilometrejä palkitaan. Applikaation käyttäjät pystyvät seuraamaan sekä omaa että eri uimahallien kehitystä.

Ratkaisumme

Kehitimme Uimaliitolle applikaation, jolla käyttäjät saavat tarkempaa tietoa parhaimmista uimahalleista sekä parhaimmista yksilösuorituksista Suomessa koskien uintiurheilua. Mobiiliapplikaatio on saatavilla kaikille käyttäjille ja sieltä he löytävät dataa ja tietoa, kun/jos he kirjaavat ylös tiedot urheilusuorituksien jälkeen. Käytimme käyttäjä tarinoita saadaksemme tietoa mitä applikaation tarvitaan, ja aloimme rakentaa sovellusta niitten perusteella.

Toimitetut palvelut

Konsultaatio, Innovation Framework, Android ja iOS mobiiliapplikaatiot, visuaalinen suunnittelu

Toteutus

PHP 7.3.26, Laravel Framework 8.0, mysql 5.7.35, AWS EC2 instance – Ubuntu 18.04, React 

Copy link
Powered by Social Snap