fbpx

Ricoh InfoKiosk

Ricoh on kansainvälinen yhtiö, joka on tullut tunnetuksi toimistotyön digitaalisten ratkaisujen toimittajana. Coredo aloitti yhteistyön Ricohin kanssa rakentaakseen räätälöidyn ohjelmiston heidän InfoKiosk tuotteelle.

Ricoh lähestyi meitä digitaalisen palveluidean kanssa, joka auttaisi heidän asiakkaitaan nopeasti rekisteröitymään saapumisen yhteydessä, ilmoittaisi automaattisesti isännälle saapumisesta ja samalla tarjoaisi yrityksille helpon tavan pitää kirjaa vierailijoista.

Projekti

Windows PC sovellus

Toteutus

Laravel framework, Asp.net, HTML5, CSS3

Kategoria

Räätälöity ohjelmistokehitys

Linkki

https://www.ricoh.fi

Tausta

Suurimmalla osalla business parkeissa ja isoissa toimistoissa on check-in tiski, jonne vierailijat ilmoittautuvat saapuessaan. Usein saapuvat vierailijat tulevat paikan päälle samaan aikaan, joka aiheuttaa turhaa sählinkiä vastaanottoaulassa. Ricoh halusi kehittää digitaalisen ratkaisun, jonka avulla voisi välttyä edellä mainitusta.

Ratkaisumme

Ricoh oli luonut InfoKiosk-konseptin, joka koostuu isosta kosketusnäytöstä ja PC-tietokoneesta. Tämän avulla oli tarkoitus kehittää vierailijoiden rekisteröimispalvelu. Me halusimme edetä KISS-menetelmällä (Keep It Simple Stupid) palvelun käyttökokemuksen kanssa ja suunnitella mahdollisimman helpon UI:n (User Interface) kuin vain mahdollista. Teknisesti meidän Laravel frameworkilla tekemä kustomoitu ratkaisu pyörii samalla tavoin kuin natiivi Windows PC -sovellus, jossa on admin paneeli. Mahdollistaaksemme tulevat skaalausmahdollisuudet, arkkitehtuuri on rakennettu toimimaan REST APEilla.

Toimitetut palvelut

Laravel framework, Windows PC application, HTML5, CSS3
Copy link
Powered by Social Snap