Oviku

Oviku on innovatiivinen suomalainen startup-yritys, joka keskittyy tekemään turvallisempia älylukkoja jokaiseen kotiin. Heillä on useita patentteja ja heidän lukkonsa tarjoavat parasta turvallisuutta koteihin.

Älylukot voi asentaa jo olemassa olevien lukkojen yhteyteen ja ovi avataan käyttäen Ovikun mobiilisovellusta. Lukko ja alustava back-end sekä Android-sovellus oli tehty toisen yrityksen kanssa. Oviku etsi seuraavaksi kumppania, joka osaisi skaalata olemassa olevan ratkaisun ja ylläpitää sitä kohtuullisin kustannuksin.

Projekti

Räätälöity ohjelmistokehitys

Toteutus

Python, Google Cloud, RestAPIs, Native Android, Native iOS

Kategoria

Ohjelmakehitys, Ylläpito, Liikkeenjohdon konsultointi

Linkki

https://www.oviku.com

Tausta

Ovikun oli aika löytää yhteistyökumppani viedäkseen maaliin back-end ohjelmistokehitystyö, kun älylukon alkuvaiheen kehitystyö oli saatu valmiiksi. Aiempi ratkaisu oli yksinkertaistettu pilotointia varten ja nyt oli aika viedä tuote valmistusvaiheeseen.

Ratkaisumme

Saimme tehtyä tarvittavat tiedonsiirrot pilottivaiheen yrityksestä meille kuukauden sisään projektin aloituksesta. Olemassa olevan järjestelmän ylläpidon lisäksi rakensimme natiivin iOS-sovelluksen iOS-käyttäjille. Projektin aikana oli tärkeää varmistaa ratkaisun toimintavarmuus, jotta fyysisten lukkojen valmistus voitiin aloittaa. Nyt ratkaisu on stabiili ja Ovikun tavoitteena on kasvaa ja laajentaa toimintaansa kansainvälisille markkinoille.

Toimitetut palvelut

Python, Google Cloud, RestAPIs, Native Android, Native iOS