Nousu Business Wellness Center

Nousu Business Wellness Center on yrityksille kuntosali-, liikunta- ja hyvinvointipalveluita tarjoava yritys.

Nousu oli ajautunut tilanteeseen, jossa yrityksellä oli neljä eri IT-järjestelmää käytössä, mikä aiheutti ongelmia asiakkaiden ajanvarauksien kanssa. Ratkaistakseen ongelman Nousu päätti kehittää yhden täysin uuden järjestelmän, jonka kautta ajanvarausten hallinta hoituisi kitkattomasti. Valitun yhteistyöyrityksen kanssa startti oli kuitenkin kivinen ja Nousu päättikin ottaa meihin yhteyttä tietäen, että meiltä löytyy laaja-alainen liiketoiminta- ja tekninen osaaminen.

Projekti

Räätälöity ohjelmistokehitys

Toteutus

React, ReactNative, RestAPI, AWS

Kategoria

Liikkeenjohdon konsultointi, Suunnittelu, Ohjelmistokehitys, Ylläpito

Linkki

https://www.nousuwellness.fi/

Tausta

Kuntosalipalveluiden ajanvarauksia on mahdollista tehdä monen eri kanavan kautta. Eri kanavien yhdistäminen yhden hallintatyökalun alle niin, että asiakas voi hallita ajanvarauksiaan oman mobiilisovelluksen kautta, uupuu kokonaan markkinoilta. Tästä syystä Nousu ajautui tilanteeseen, jossa sillä oli käytössä neljä eri järjestelmää ja heidän asiakkaansa joutuivat luomaan useita eri käyttäjätilejä voidakseen kirjautua niihin sisään.

Ratkaisumme

Ennen kehitystyön aloittamista pidimme työpajoja Nousun kanssa saadaksemme täyden ymmärryksen ratkaisusta, joka vastaisi heidän tarpeitaan. Seuraavaksi kehitimme pilottisovelluksen varmistaaksemme valitun suunnan ja määritimme projektin vaatimukset. Vaativa projekti aloitettiin erittäin tiukalla aikataululla, mutta projekti valmistui kuitenkin ajallaan ja Nousu Wellness Center avattiin suunnitellusti.

Rakensimme Nousulle modernin, API-pohjaisen ratkaisun, jonka kautta he voivat hallinnoida kaikkien asiakkaittensa tietoja, sopimuksia, sisäänpääsyjä kuntosalille, eri palveluiden kaikkia kalentereita ja hintoja sekä asiakashakemuksien sisältöjä. Seuraavassa versiossa ohjelma laajennettiin muille paikkakunnille ja paikkakuntakohtaisten erityistietojen saatavuus lisättiin asiakkaitten sovellukseen. Kumppanuutemme Nousun kanssa jatkuu ja itse projekti on nyt jatkokehitysvaiheessa.

Toimitetut palvelut

React, ReactNative, RestAPI, AWS