fbpx

Cotio

Onko sinulta koskaan takavarioitu tavaroita lentokentän turvatarkastuksissa? Cotio auttaa sinua saamaan tavarasi takaisin.

Cotio on startup-yritys, jonka missiona on ratkaista spesifi ongelma. Tavaroidesi palauttamisen lisäksi, Cotio haluaa vähentää lentokentän turvatarkastuksiin kuluvaa aikaa. Cotion avulla lentokentät voivat tarjota parempaa palvelua asiakkailleen ja tehostaa toimintojaan. Cotio oli kehittänyt pilottiversion palvelustaan ja heillä oli aikomus kehittää skaalautuva versio voidakseen kasvattaa liiketoimintaansa.

Projekti

Räätälöity ohjelmistokehitys

Toteutus

Laravel, RestAPI

Kategoria

Ohjelmistokehitys, Ylläpito

Linkki

https://www.cotios.com

Tausta

Cotiolla oli jo toimiva pilottiratkaisu, jolla he pystyivät todentamaan liiketoimintamallinsa. Ensimmäisen business casen jälkeen Cotio halusi kehittää ratkaisun, joka käyttää modernia arkkitehtuuria ja joka on helppo integroida moderneilla ratkaisuilla. Tästä esimerkkinä älykkäät pakettiautomaatit, joista voi noutaa kätevästi takavarikoidut tavarat.

Ratkaisumme

Aloitimme yhteistyön Cotion kanssa kehittääksemme uuden ratkaisun. Projekti toteutui sujuvasti ajallaan, koska teimme asianmukaiset funktionaaliset määrittelyt ennen kuin aloitimme kehitystyön. Päätavoitteeksi projektin aikana asetettiin yksinkertaisuus. Tahtonamme oli kehittää erittäin yksinkertainen ratkaisu henkilöille, jotka käyttävät palvelua todennäköisesti ensimmäistä ja viimeistä kertaa. Tämä tavoite saavutettiin ja palvelu on toiminut odotusten mukaisesti.

Cotio etsii parhaillaan laajentumiskeinoja kansainvälisille markkinoille ja me tuemme heitä siinä.

Toimitetut palvelut

Laravel, RestAPI
Copy link
Powered by Social Snap