fbpx

ATL

ATL on uudis- ja korjausrakennusalan yritys, joka on erikoistunut vaativimpiin saneerausurakoihin, kuten Suomen presidentin asunnon täydelliseen saneeraukseen. ATL työllistää noin 200 henkilöä.

ATL:n palvelutarjoomaan kuuluu myös rakennustyövälineiden lainaaminen asiakkailleen. Tähän liittyen he alkoivat etsiä järjestelmäratkaisua, jolla voisi automatisoida lainatyövälineiden laskutuksen hallinnan, pitää kirjaa lainatyövälineiden sijainnista, pitää reaaliaikaista kirjanpitoa inventaareistaan ja luoda laskuja.

Projekti

Räätälöity ohjelmistokehitys

Toteutus

React, AWS

Kategoria

Suunnittelu, Ohjelmistokehitys

Linkki

https://www.atloy.fi

Tausta

ATL:n rakennustyövälineiden lainausbisnes on kompleksinen, koska heillä on monia eri rakennustyömaita käynnissä samanaikaisesti, ja jokaiselle työmaalle on oma erikoissopimus. Laskuttamisen haasteena on tietää, mitkä työvälineet ovat milläkin työmaalla, mitkä niistä ovat osana lainasopimusta ja mitä heiltä löytyy omasta varastosta. Mikään markkinoilla oleva valmis järjestelmä ei tarjonnut tarpeeksi hyvää ratkaisua, joten ATL päätti rakentaa ratkaisun itse.

Ratkaisumme

Ymmärtääksemme halutun ratkaisun kompleksisuuden pidimme alkuun työpajoja, jotta halutun ratkaisun vaatimukset tulivat selkeästi määritellyksi. Aloitettuamme kehitystyön huomasimme, että laskutusosio tulee olemaan monimutkaisempi kuin mitä olimme suunnitelleet ja sovimmekin projektin laajuuden kasvattamisesta. Rakentamamme järjestelmä on onnistuneesti tehty ja ATL:llä aktiivisessa käytössä.

Toimitetut palvelut

React, AWS
Copy link
Powered by Social Snap