fbpx

Alertum

Alertum on yksi Suomen johtavista turvallisuusalan koulutusyrityksistä. Yrityksen visiona on luoda turvallisempi yhteiskunta jokaiselle jäsenelle heidän asiantuntijuudensa avulla. Sen saavuttamiseksi tarvitaan tekoja.

Alertum huomasi, että ollakseen helpommin skaalautuva yritys, heidän tarvitsee automatisoida prosessejaan ja rakentaa kustomoitu ERP-järjestelmä. ERP-projekti käynnistyi toisen yrityksen kanssa, mutta hankkeen ajauduttua vaikeisiin haasteisiin, alkoi Alertum etsimään uutta kumppania. Uuden kumppanin tavoitteena oli viedä hanke loppuun asti tavalla, joka samalla tukisi heidän sisäistä kasvuaan.

Projekti

Liikkeenjohdon konsultointi, Räätälöity ohjelmistokehitys

Toteutus

Java, PostgresSQL, RestAPI, AWS, React, WordPress

Kategoria

Liikkeenjohdon konsultointi, Suunnittelu/Muotoilu, Ohjelmistokehitys, Ylläpito

Linkki

https://www.alertum.fi/

Tausta

Alertum oli tehnyt suuret investoinnit rakentaakseen räätälöidyn ERP-järjestelmän, joka vastaisi heidän kasvavia bisnestarpeitaan. Ensimmäinen versio ERPistä oli tehty Suomen johtavan ohjelmistokehitysyrityksen kanssa, mutta sen toimitus oli tapahtunut pahasti myöhässä. Alertum alkoi etsimään uutta partneria, joka voisi ylläpitää ja jatkokehittää uutta ERP-järjestelmäänsä.

Ratkaisumme

Ymmärsimme Alertumin tilanteen vakavuuden ja meillä oli tarjota juuri oikeanlaista osaamista, jonka avulla laiva voitaisiin ohjata oikeille vesille. Aluksi työskentelimme tiiviisti heidän ensimmäisen kumppaninsa kanssa saadaksemme järjestelmän pois suljetusta ympäristöstä meidän ylläpito- ja jatkokehitysosastollemme AWS-pilvipalveluun. Kun siirto oli suoritettu, saatoimme dokumentoinnin loppuun ja olemme ylläpitäneet järjestelmää siitä asti. Nyt kun olemme mukana Alertumin järjestelmäratkaisuissa, voivat he keskittyä enemmän heidän ydinosaamisalueelleen.

ERP-projektin jälkeen olemme tehneet muitakin digitaalisia kehitystöitä Alertumille, joista esimerkkinä heidän verkkosivustonsa. Sivut on tehty käyttäen WordPress CMS:ää, joka on integroitu heidän kustomoituun ERP-järjestelmäänsä. Teimme React Frameworkilla räätälöidyn uloskirjautumisprosessin vastaamaan heidän spesifisiä tarpeitansa.

Toimitetut palvelut

Java, PostgresSQL, RestAPI, AWS, React, WordPress
Copy link
Powered by Social Snap