Palvelut

Poista kasvun hidasteet ja tehosta digitaalista bisnestäsi.

Koneoppiminen.

Johdatko toimintaasi yhä historiaan pohjautuvalla tiedolla? Onko päätöksentekoon tarvittava tieto hajautut eri järjestelmiin? Coredon koneoppimisen palveluilla ymmärrät trendejä ja voit tehdä tarvittavia toimenpiteitä ennakkoon. Koneoppimista ja keinoäly voidaan soveltaa moniin eri käyttötarkoituksiin. Käytännön toteutuksia ovat mm. dynaamisen hinnoittelun ratkaisut, ennakoiva virhetilanteiden tunnistaminen tai älykäs avustaja. Me Coredossa haluamme tehdä nykyisistä sovelluksista tai ratkaisuista älykkäitä. Käytössämme on valmiit ratkaisut ja menetelmät millä löydämme sinun käyttöösi sopivan ratkaisun. 

01

custom-software-icon

Räätälöity ohjelmistokehitys.

Monia asioita voi usein parantaa käytössä olevan IT-järjestelmän sisällä, mutta usein yrityksien uniikit tarpeet vaativat räätälöityä ohjelmistokehitystä. Toteutamme digitalisaatioon liittyvät projektit ideajyväsistä täysin skaalautuvaksi tuotteeksi tai palveluksi. Tämän kaltaisilla ratkaisuilla loppuasiakkaittenne ostoprosessit muuttuvat huomattavasti helpommiksi ja yrityksenne sisäiset ostojenhallinnat automatisoituvat.

 

02

Ylläpito.

Ylläpitopalvelumme yhtenä elementtinä on ratkaisujenne modernisointi ja kehitystyö vastaamaan paremmin tarpeitanne nyt ja tulevaisuudessa. Voitte ”ajaa alas” yrityksenne juoksevat kulut ja keskittyä parantamaan operatiivista huippuosaamistanne. Ylläpitomme tavoitteena on virtaviivaistaa ja tehostaa organisaatiotanne tavalla, joka vapauttaa resurssinne ydinosaamisalueellenne.

03

Liikkeenjohdon konsultointi.

Kun tahtona on kehittää yrityksesi operatiivista huippuosaamista ja tehdä tilaa digitaalisen tuotteen innovoinnille, on tärkeää tarkistella asiaa ensin oman bisneksesi näkökulmasta. Erittäin kokeneet liikkeenjohdon konsulttimme auttavat sinua kääntämään pienimmätkin kivet, jotta paras ja tuottoisin vaihtoehto tulee varmasti valituksi.

 

04

custom-software-icon

Digitalisaatio.

Toteutamme digitalisaatioon liittyvät projektit ideajyväsistä täysin skaalautuvaksi tuotteeksi tai palveluksi. Tämän kaltaisilla ratkaisuilla loppuasiakkaittenne ostoprosessit muuttuvat huomattavasti helpommiksi ja yrityksenne sisäiset ostojenhallinnat automatisoituvat. Asiakastarpeita vastaavien ja nykyaikaisten digipalveluiden avulla yrityksenne kilpailukyky ottaa ison harppauksen tuoden kustannussäästöjä.

05

Modernit työskentelytavat.

Jatkuvien manuaalisten raporttien valmistelua, samanlaisten sähköpostien lähettelyä ja toistuvia back-office tehtäviä päivästä toiseen. Kuulostaako tutulta? Me coredolaiset modernisoimme toimistotyön ja luomme automaation avulla ohjelmistoassistentteja. Manuaalisten prosessien siirryttyä automaatio-ohjelmiston alle, voivat työntekijät keskittyä luovempiin, ihmisläheisimpiin ja palkitsevimpiin työtehtäviin. Työtyytyväisyys lisääntyy ja samalla kriittisten prosessien hallinta ei jää enää tietyn henkilön vastuulle, jolloin yrityksenne toimintavarmuus ja toiminnan jatkuvuus paranee. Ohjelmistorobotiikka (RPA – Robotic Process Automation) luo myös huomattavia kustannussäästöjä ja parantaa tehokkuutta. Ohjelmistorobotit pystyvät suorittamaan manuaalisia prosesseja kellon ympäri väsymättä ja ilman inhimillisiä virheitä.

06

Kiinnostuitko palveluistamme?

Ota yhteyttä ja otetaan yhdessä kasvun kolmiloikka eteenpäin!