fbpx

Palvelut

Poista kasvun hidasteet ja tehosta digitaalista bisnestäsi.

Koneoppiminen

Johdatko yhä toimintaasi historiaan pohjautuvalla tiedolla? Onko päätöksentekoon tarvittava tieto hajautettu eri järjestelmiin? Coredon koneoppimisen (Machine Learning) palveluilla ymmärrät trendejä ja voit tehdä tarvittavia toimenpiteitä ennakkoon. Koneoppimista ja keinoälyä voidaan soveltaa moniin eri käyttötarkoituksiin. Käytännön toteutuksia ovat mm. dynaamisen hinnoittelun ratkaisut, ennakoiva virhetilanteiden tunnistaminen tai älykäs avustaja. Me Coredolla haluamme tehdä nykyisistä sovelluksista tai ratkaisuista mahdollisimman älykkäitä. Käytössämme on valmiit ratkaisut ja menetelmät, joilla löydämme sinun käyttöösi sopivimman ratkaisun. 

01

custom-software-icon

Räätälöity ohjelmistokehitys

Monia asioita voi usein parantaa käytössä olevan IT-järjestelmän sisällä, mutta usein yrityksien uniikit tarpeet vaativat räätälöityä ohjelmistokehitystä. Toteutamme digitalisaatioon liittyvät projektit ideajyväsistä täysin skaalautuvaksi tuotteeksi tai palveluksi. Tämän kaltaisilla ratkaisuilla loppuasiakkaittenne ostoprosessit muuttuvat huomattavasti helpommiksi ja yrityksenne sisäiset ostojenhallinnat automatisoituvat.

 

02

Ylläpito

Ylläpitopalvelumme yhtenä elementtinä on ratkaisujenne modernisointi ja kehitystyö vastaamaan paremmin tarpeitanne nyt ja tulevaisuudessa. Voitte ”ajaa alas” yrityksenne juoksevat kulut ja keskittyä parantamaan operatiivista huippuosaamistanne. Ylläpitomme tavoitteena on virtaviivaistaa ja tehostaa organisaatiotanne tavalla, joka vapauttaa resurssinne ydinosaamisalueellenne.

03

Liikkeenjohdon konsultointi

Kun tahtona on kehittää yrityksesi operatiivista huippuosaamista ja tehdä tilaa digitaalisen tuotteen innovoinnille, on tärkeää tarkistella asiaa ensin oman bisneksesi näkökulmasta. Erittäin kokeneet liikkeenjohdon konsulttimme auttavat sinua kääntämään pienimmätkin kivet, jotta paras ja tuottoisin vaihtoehto tulee varmasti valituksi.

 

04

Modernit työskentelytavat

Jatkuvien manuaalisten raporttien valmistelua, samanlaisten sähköpostien lähettelyä ja toistuvia back-office tehtäviä päivästä toiseen. Kuulostaako tutulta? Me coredolaiset modernisoimme toimistotyön ja luomme automaation avulla ohjelmistoassistentteja. Manuaalisten prosessien siirryttyä automaatio-ohjelmiston alle, voivat työntekijät keskittyä luovempiin, ihmisläheisimpiin ja palkitsevimpiin työtehtäviin. Työtyytyväisyys lisääntyy ja samalla kriittisten prosessien hallinta ei jää enää tietyn henkilön vastuulle, jolloin yrityksenne toimintavarmuus ja toiminnan jatkuvuus paranee. Ohjelmistorobotiikka (RPA – Robotic Process Automation) luo myös huomattavia kustannussäästöjä ja parantaa tehokkuutta. Ohjelmistorobotit pystyvät suorittamaan manuaalisia prosesseja kellon ympäri väsymättä ja ilman inhimillisiä virheitä.

05

custom-software-icon

Digitalisaatio

Toteutamme digitalisaatioon liittyvät projektit ideajyväsistä täysin skaalautuvaksi tuotteeksi tai palveluksi. Tämän kaltaisilla ratkaisuilla loppuasiakkaittenne ostoprosessit muuttuvat huomattavasti helpommiksi ja yrityksenne sisäiset ostojenhallinnat automatisoituvat. Asiakastarpeita vastaavien ja nykyaikaisten digipalveluiden avulla yrityksenne kilpailukyky ottaa ison harppauksen tuoden kustannussäästöjä.

06

custom-software-icon

Innovation Framework

Coredon konseptoidun innovaatiotyöpajamallin kautta saat apua digitaalisen ideasi selkeyttämisessä. Frameworkin avulla varmistat, että idean konsepti, kysyntä ja kannattavuus ovat varmennettuja sekä yhdessä luomme ideasta toteutettavan, teidän ekosysteemiin sopivan kokonaisuuden. Frameworkin jälkeen kehitysprojektin aloitus on varmalla pohjalla, koska tiedät mitä olet tekemässä, mitä sen tekeminen maksaa ja kauanko siihen menee aikaa.

LUE LISÄÄ

07

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä ja otetaan yhdessä kasvun kolmiloikka eteenpäin!
Copy link
Powered by Social Snap