fbpx

Miten valmistautua taantumaan ja tulla ulos voittajana?

Onko taantuma hyvä vai huono asia? Se on hemmetin huono niille yrityksille, jotka eivät ole siihen valmistautuneet. Mutta

”niille, jotka ovat taantumaan valmistautuneet, nyt on tiedossa loistavat ajat markkinaosuuden kasvattamiseen!”

Alallamme on paljon puhetta siitä, että teknologian ja digitaalisten palveluiden tulee olla ”future proof”, eli kestää myös tulevaisuuden kasvua ja tarpeita. Tämä on täysin totta, mutta näissä keskusteluissa kulurakenne ja kustannustehokkaat palvelumallit eivät ole osana keskustelua. Vallitseva keskustelu pyörii yleensä skaalautuvan arkkitehtuurin ympärillä ja tarkastelee tulevaisuuden kestävyyttä teknologian joustavuuden kannalta. Tätä me Coredossa kehitämme myös jatkuvasti.

Miten tulisi valmistautua?
Jos koskaan, niin nyt on oikea aika tarkastella organisaationne järjestelmäarkkitehtuuria ja tutkia, maksatteko mahdollisesti turhaan palvelimista (esim. AWS:ään talletetaan useasti aivan turhaa dataa jota ei poisteta), onko järjestelmänne nykyaikaiset ja kestävätkö tulevaisuuden kasvua? On myös hyvä käydä läpi kumppanisopimukset, tarkastella sopimusten kulurakennetta ja määrittää mahdolliset riskit ja niiden mitigointisuunnitelmat. Esimerkiksi usein lisenssimaksuista voidaan säästää, kun ne tarkastetaan ja ostetaan tukkurin kautta.

Varoitus – tässä kohdassa kehun meitä: teimme asiakkaallemme, Fonectalle, Data Flow -analyysin, jossa kävimme läpi heidän datan kulun ja minne kaikkialle se talletetaan. Osana projektia poistimme turhia talletuspisteitä ja onnistuimme säästämään peräti 10 000€/kk ainoastaan palvelinkuluissa.

Miten me voimme auttaa?
Olemme usean vuoden ajan kehittäneet palvelukokonaisuuttamme kohden tätä hetkeä. Hetkeä, jolloin asiakkaamme joutuvat tarkastelemaan kulurakenteitaan ja hyötyjään mahdollisimman kriittisesti. Pystymme auttamaan teitä analysoimalla nykyiset järjestelmänne, tekemällä toimenpide-ehdotuksen, mahdollisesti siirtämään osan järjestelmistä meidän ylläpitoomme ja jatkokehitykseen. Palvelumallimme ansiosta pystymme tuottamaan teille huippukorkeantason ohjelmistokehitystä ja optimoimaan teidän IT:hen käytettyä kulurakennettanne.

Intohimomme ansiosta pystymme auttamaan teitä luomaan tehokkaampia toimintamalleja organisaationne luoden tilaa uuden kehittämiselle ja asiakkaiden palvelemiselle.

Eikö olisi hienoa tulla taantumasta ulos voittajana? Ota meihin yhteyttä ja tehdään päämäärätietoisesti töitä teidän voittotavoitteiden eteen!

Joona Puhakka | CEO

+358 50 533 9571 , joona.puhakka@coredo.fi

Share via
Copy link
Powered by Social Snap