fbpx

Mikä ihmeen LEAD Sprint hankkeen alkuun?

Monet digitaalisen liiketoiminnan kehitykseen liittyvät hankkeet tuottavat herkästi asiakkaille pettymyksen. Vallitseva syy on se, että hankkeeseen tungetaan vimmatusti pelkkää ketterää kehitystä, jotta päästäisiin nopeasti vauhtiin. Usein kuitenkin päämäärätietoinen suunnitelmallisuus pääsee kiiretohinassa unohtumaan. Tämän ongelman ydinsyy on puutteellinen projektinhallinta ja palvelun suunnittelu.

Me Coredolla olemme tämän ymmärtäneet ja ratkaisseet. Jatkuva oppiminen on meille tärkeää, ja käynnistämmekin nykyään kaikki vaativammat hankkeemme kolme viikkoa kestävällä LEAD Sprintillä.

Mikä ihmeen LEAD Sprint? No, se on yhdistelmä kaikkia näitä alamme trendikkäitä termejä = Sprint / Agile / Lean. Olemme yhdistäneet vallitsevat menetelmät asiakkaille lisäarvoa tuottavaksi intensiiviseksi suunnitteluvaiheeksi, jonka aikana löyhästä ideasta muodostetaan toteutuskelpoinen visio. Piirretään toteutettavan ratkaisun UI kliksuteltavaan prototyyppi-muotoon, suunnitellaan järjestelmän toiminnallisuudet ja dokumentointi, määritetään ensimmäisen version toiminnallisuudet, suunnitellaan järjestelmän arkkitehtuuri ja vahvistetaan työmääräarvio ensimmäisen version osalta sekä hahmotetaan tulevaa kokonaisuutta.

Miksi tämä on asiakkaallemme hyvä asia? Nämä ovat kaikki pakollisia ja kriittisen tärkeitä vaiheita, jotta pystymme toteuttamaan laadukkaan ja skaalautuvan digitaalisen palvelun, joka vastaa myös tulevaisuuden tarpeisiin. LEAD Sprintin lopputuotoksena asiakas tietää tasan tarkkaan mitä saa, mitä maksaa ja milloin lanseeraus tapahtuu.

Mielestämme digitaalisten palveluiden kehittämisen tarkoitus on luoda asiakkaillemme kannattavaa liiketoimintaa. Coredolla ymmärrämme täysin, että firmoilla on muitakin hommia pöydillään kuin ohjelmistokehitys. Meidän tehtävänä on tuottaa palveluita niin, että asiakkaamme pystyy suunnittelemaan markkinoinnin, kouluttamaan oman porukan julkaisuun, varmistamaan lakisääteiset vaatimukset ja mukautumaan uuteen palvelun.

Jos olet näin pitkälle jaksanut lukea, ole ihmeessä yhteydessä allekirjoittaneeseen! Jutellaan lisää, miten Coredo pystyy edistämään teidän digitaalisten palveluiden kehittämistä.

Cheers,

Joona Puhakka

CEO

Joona.puhakka@coredo.fi

+358 50 533 9571

Share via
Copy link
Powered by Social Snap