fbpx

Lisää laatua toimituksiin – uusi Petri mukaan

Coredon tiimi kasvaa kovaa tahtia ja yrityksen uusin tulokas on Torniosta kotoisin oleva Petri Kolmonen. Petri aloitti Coredossa marraskuun alussa Director of Growth:in roolissa.  

”Alun perin oli puhetta siitä, että tulisin kehittämään yrityksen palveluita. Tittelini on Director of Growth, joka pitää sisällään hyvin monipuolisesti asioita. Tavoitteena on auttaa eri tiimejä, liittyykö se sitten ohjelmistokehitykseen, myyntiin tai prosesseihin”, Petri kertoo. 

Petrillä on kahdenkymmenen vuoden laaja kokemus erilaisista työtehtävistä ja mainitsee itse, että työkokemusta on mahtunut hänen elämäänsä paljon. Petri mainitsee olevansa utelias ja halukas oppimaan paljon monesta eri asiasta, mikä on johtanut siihen, että hänen elämäänsä on mahtunut monta eri työtehtävää. Pääosin hän on työskennellyt ohjelmistokehityksen kanssa.  

”Olen aloittanut kehittäjänä jo nuorena, ja siitä sitten ollut projektipäällikkönä, palvelupäällikkönä ja ollut mukana ohjemistokehitysprojekteissa. Siitä on sitten tullut tämmöistä ’off-shore’ businesstä jossain vaiheessa, eli meillä oli venäjällä liiketoimintaa ja sieltä tehtiin kehitystä tänne suomalaisille asiakkaille. Olen myös ollut prosessinkehittäjänä ja Telecom firmassa ’Head of Engineering process group’, laadunkehittäjänä”, Petri mainitsee. 

”Olen ollut laatuasioitten kanssa tekemisissä ja avannut sveitsiläisessä yrityksessä QA ja testausliiketoiminnan ja sinne palkannut ihmisiä. Olen ollut myös mukana kehittämässä toiminnanohjausjärjestelmiä Outsystemsin low-code alustalla. Viimeisin tehtäväni, ennen kun tulin Coredolle, oli kun minut palkattiin Safe RTE:ksi julkisen alueen projektiin missä oli 150 kehittäjää. Minulla on myös laaja johtoryhmän kokemus sekä suomesta että ulkomailta.” 

Töiden ulkopuolella Petri on yhtä utelias ja häntä kiinnostaa monet eri asiat. Hän on nuorempana toiminut Torniossa ammattimuusikkona tangokuninkaallisten bändeissä ja keikkoja oli silloin paljon. Hän on viime vuosien aikana innostunut pakohuonepeleistä sekä pelaa sählyä ja harrastaa kuntosalia. Petrin perheestä löytyy myös pieni koira, jonka kanssa hän harrastaa erilaisia aktiviteetteja.  

Petri kertoo, että hän löysi Coredolle Joonan kautta. Hänelle on tärkeintä se, että on mukava työskennellä ja on hyvä työilmapiiri ja tämä on yksi syy siihen, miksi hän saapui Coredolle.  

”Minulle tärkeää on hyvät ja inspiroivat työkaverit ja yhdessä tekeminen. Pelkästään jo tämän kahden viikon kokemuksella tuntuu hyvältä, koska tuntuu siltä, että olen oikeassa paikassa.” 

Terveisin,

Petri Kolmonen

+358407600553
petri.kolmonen@coredo.fi

Petri Kolmonen aloitti marraskuussa Coredolla Director of Growth roolissa

Share via
Copy link
Powered by Social Snap