fbpx

Kokemuksen kautta kohti asiakkaiden tavoitteita – Tomi Ek

”Työurani on hyvin värikäs ja monimuotoinen ja koen sen suurena vahvuutenani. Opinnot ja urheilu-urakin on monimuotoinen. Uskallan sanoa että pystyn keskustelemaan poikkeuksellisen monipuolisesti eri asioista ja näin on aina ollut myös luonteelleni ominainen uteliaisuus kaikkiin asioihin. Koulutukseltani olen MBA Swansea Metropolitan Universitystä. Olen erikoistunut myynnin ja henkilöstön johtamiseen, rahoitukseen ja kansainvälistymiseen. Minulla on vahvat kansainväliset suhteet ja haluan antaa nämä kaikki osaamiseni ja kontaktit nyt Coredon asiakkaille.

Miksi päädyin Coredolle töihin? Nyt täytyy mennä pitkälle työurani juurille vankilaan, jossa aloitin vanginvartijana 1999. Teknologia on ollut mukanamme jo vuosikymmeniä. Se on kehittynyt ja kehittyy edelleen. Olen ollut mukana niin vankilassa, kauneudenhoitoalalla, myynnissä, logistiikassa, henkilöstövuokrauksessa, älykoti bisneksessä, yrittäjänä, sekä innovoijana startup maailmassa. Tässä nyt minulle isoimmat ja muistuvimmat tapaukset joissa digitalisaatio ja IT hankkeet ovat olleet merkittäviä liiketoiminnan ja kasvun vuoksi, jotta kilpailussa voi pärjätä. Olen siis seurannut läheltä monia liiketoiminnan eri aloja ja nähnyt kivut ja kasvut ja toki onnistumisetkin.

Coredon liiketoiminnan ydin ja erilaisuus sekä konsepti alkoi kiehtomaan minua 10 vuoden johtajuuden jälkeen älylukkobisneksessä. Olin ostanut merkittäviä digi hankkeita jotka olivat joka kerta toki loppujen lopuksi onnistuneet, mutta ei aikataulussa eikä budjetissa. Olen myös nähnyt kun hanke ei edes onnistu lopuksi. Syyt ovat juuri ne mitä Coredo on havainnut ja haluaa välttää nämä epäonnistuneet hankkeet. Kunnianhimoinen tavoite ja siksi mahtavaa olla mukana. Kuten kaikki tämän ymmärrämme, se on kallista, todella kallista kokonaisuutena. Innovation frame work on työkalu jolla on mukava aloittaa nyt Joonan tilalla suomen myynnin johdossa. Nyt Joona lähti rakentamaan samaa konseptia ja laajentumistamme Australiaan. Hattu on iso ja paljon on täytettävää minulla täällä suomessa, mutta olen varma, että yhdessä tulemme onnistumaan ja kasvamaan. Ollaan siis yhteyksissä.

Kuten yllä aiemmin mainitsin, että vahvuuteni on kuitenkin monipuolinen eri alojen ymmärrys ja aiempi taustani ostaa digi ja it hankkeita, uskon todella vahvasti pystyväni auttamaan asiakkaitamme täysin uusilla silmillä ja tulokulmalla näissä hankkeissa joissa meidän kaikkien on oltava valppaana ja niitä tehtävä. Haluan että Coredon asiakkaat voivat ylpeästi mainostaa olevansa markkinansa johtavia pelureita. Haluan myös etyttä Coredon asiakkaiden hankkeet kasvattavat ja vahvistavat heidän asemaansa ja liiketoimintaansa.”

Mahtavin 2022 terveisin
Tomi Ek
Growth unchained.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap