fbpx

Kohinalla kohti kansainvälisiä vesiä uuden toimitusjohtajan voimin

Joskus asiat vaan loksahtavat paikoilleen. Intohimo ja osaaminen kohtaavat. Tähdet linjautuvat. Niin on nyt käynyt meillä Coredossa.

Olemme usean vuoden ajan kehittäneet kansainvälistä osaamistamme, perustettu tytäryritys Bangaloreen, Intiaan ja vaalittu monikulttuurista työympäristöä tarjoten parasta mahdollista palvelua asiakkaillemme.

Nyt on tullut muutoksen aika – oikein odotettu ja iloinen sellainen!

Coredo Oy:ssä toivotamme ylpeänä tervetulleeksi yhtiömme uuden toimitusjohtajan, Tommi Eklundin. Hän on aloittanut yhtiössämme 1.3. alkaen. Tommi on omien sanojensa mukaan pitkän linjan ”ATK-nörtti”, joka on niittänyt vankkaa menestystä IT-alalla jo pidemmän aikaa. Hänen intohimonsa ATK:ta kohtaan yhdistettynä äärimmäisen vahvaan ammattitaitoon täydentää Coredon rivejä juuri oikealla ja toivotulla tavalla.

”On mukava palata takaisin IT-alan konsultaation pariin. Olen saavuttanut sen pisteen työelämässä, että haluan nyt päästä mukaan toteuttamaan jotain todella siistiä. Sellaista mistä saan olla todella ylpeä koko loppuelämäni. Coredolla on iso draivi päällä ja kunnianhimoa piisaa. Heillä on kansainvälinen porukka kasassa ja tekemisen laatu on huippuluokkaa. Olen ostanut Coredolta vuosien saatossa palveluita asiakkaan puolella pöytää ja olen tykännyt tämän porukan tekemisen laadusta ja heidän kanssa on ollut aina mukava tehdä töitä. Olen innoissani, että pääsen liidaamaan Coredoa kohti kansainvälisiä markkinoita”, kertoo toimitusjohtaja Tommi Eklund.

Coredossa on aina ollut isot tavoitteet ja Tommin mukaantulo tuo vaan lisää vauhtia unelmillemme. Olemme aina halunneet luoda ja tuottaa asiakkaillemme palveluita, joita on helppo ostaa ja jotka auttavat heidän bisnestä kehittymään ja kasvamaan. Emme tarjoa mitään mähmäisiä kikkasoppareita vaan loppuun saakka hiottuja digitaalisia tuotoksia innovaatioista operaatioihin.

”Oli kyllä huikea hetki saada käteen Tommin allekirjoittama työsopimus. Harvoin sitä pääsee palkkaamaan itselleen pomoa ja siten ”alentamaan” omaa rooliaan organisaatiossa. Kun sain mukaan itseäni paremman tekijän, en voi kuin ihaillen seurata tekemisen laatua”, iloitsee Coredon perustaja ja entinen toimitusjohtaja Joona Puhakka.

Coredon arvoihin kuuluu olla rohkea, kunnioittaa monikulttuurillisuutta ja uskaltaa olla intohimoinen.

”Nämä arvot huokuvat Tommista ja nykyään onkin vaikeaa saada palaverissa puheenvuoroa kun Tommi ja Joona kilpaa innostuvat eri aiheista. Välillä ihmettelenkin mistä olen nämä supersankarit ympärilleni löytänyt. Mutta onhan se älyttömän hienoa, kun johto tekee duunia samalla draivilla kuin pikkulapset etsivät herkkuja karkkikaupassa. Tiedän kokemuksesta, että paras tiimi koostuu kyvykkäistä ihmisistä, joilla on intohimoinen palo tekemiseen. Meillä on sellainen tiimi ja tämä näkyy suoraan asiakkaillemme entistä parempina tuotoksina”, kertoo Coredon osakas ja operatiivinen johtaja Petri Kämäräinen.

Coredo on erikoistunut konsultoimaan suomalaisia yhtiöitä digitaalisen liiketoiminnan innovaatioissa poistaen kasvun esteitä.

Kun on aika kehittää tai luoda uusia digitaalisia palveluita, ota rohkeasti yhteyttä Joonaan sähköpostitse joona.puhakka@coredo.fi tai pirauta numeroon 050-533 9571.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap