fbpx

Intohimomme

Toimialamme on kadottanut ylpeydenaiheensa ja intohimonamme on tuoda se takaisin. Digitalisaatiohypen keskellä ohjelmistokehityksen asiantuntijat ovat unohtaneet oleellisen eli miksi ohjelmistokehitystä ylipäätänsä tehdään. Me Coredolla ymmärrämme, että sen tehtävänä on yksinkertaisesti tukea yrityksen ydinliiketoimintaa. Haluamme tuoda takaisin yhteistyökumppanuuden korkealaatuiset standardit ja yhdessä tekemisen meiningin. Meille on tärkeää, että projektit valmistuvat sovitussa aikataulussa ja budjettiraameissa ilman ylimääräistä häslinkiä.

Tilaa uutiskirjeemme pysyäksesi ajan tasalla, mitä meillä Coredolla tapahtuu!

custom-software-icon

Innovation Framework

Coredon konseptoidun innovaatiotyöpajamallin kautta saat apua digitaalisen ideasi selkeyttämisessä. Frameworkin avulla varmistat, että idean konsepti, kysyntä ja kannattavuus ovat varmennettuja sekä yhdessä luomme ideasta toteutettavan, teidän ekosysteemiin sopivan kokonaisuuden. Frameworkin jälkeen kehitysprojektin aloitus on varmalla pohjalla, koska tiedät mitä olet tekemässä, mitä sen tekeminen maksaa ja kauanko siihen menee aikaa.

LUE LISÄÄ

01

Ylläpito

Ylläpitopalvelumme yhtenä elementtinä on ratkaisujenne modernisointi ja kehitystyö vastaamaan paremmin tarpeitanne nyt ja tulevaisuudessa. Voitte ”ajaa alas” yrityksenne juoksevat kulut ja keskittyä parantamaan operatiivista huippuosaamistanne. Ylläpitomme tavoitteena on virtaviivaistaa ja tehostaa organisaatiotanne tavalla, joka vapauttaa resurssinne ydinosaamisalueellenne.

02

Modernit työskentelytavat

Jatkuvien manuaalisten raporttien valmistelua, samanlaisten sähköpostien lähettelyä ja toistuvia back-office tehtäviä päivästä toiseen. Kuulostaako tutulta? Me coredolaiset modernisoimme toimistotyön ja luomme automaation avulla ohjelmistoassistentteja. Manuaalisten prosessien siirryttyä automaatio-ohjelmiston alle, voivat työntekijät keskittyä luovempiin, ihmisläheisimpiin ja palkitsevimpiin työtehtäviin. Työtyytyväisyys lisääntyy ja samalla kriittisten prosessien hallinta ei jää enää tietyn henkilön vastuulle, jolloin yrityksenne toimintavarmuus ja toiminnan jatkuvuus paranee. 

03

Liikkeenjohdon konsultointi

Kun tahtona on kehittää yrityksesi operatiivista huippuosaamista ja tehdä tilaa digitaalisen tuotteen innovoinnille, on tärkeää tarkistella asiaa ensin oman bisneksesi näkökulmasta. Erittäin kokeneet liikkeenjohdon konsulttimme auttavat sinua kääntämään pienimmätkin kivet, jotta paras ja tuottoisin vaihtoehto tulee varmasti valituksi ja onnistutte käyttämään aikanne mahdollisimman hyödyllisesti. 

Autamme esimerkiksi innovaatioiden kaupallistamisessa, yritysostojen DD-vaiheessa, järjestelmien yhdistämisessä ja useasti autamme asiakkaamme irti erilaisista toimittajaloukuista.

04

Referenssit

Olemme ylpeitä kaikesta tekemästämme työstä. Kurkkaa joihinkin asiakasprojekteihimme.

Keitä olemme?

Innovatiivinen ja kansainvälinen tiimimme tutkii jatkuvasti keinoja kaventaa digitaalista kuilua liiketoiminnan ja teknologian välillä.

Yhdistämme parhaat nykyaikaiset teknologiat digitalisaatiota edistäviin liiketoimintamalleihin. Autamme olemaan kilpailijoitanne aina askeleen edellä ja löytämään jatkuvaan kasvuun mahdollistavia uusia tulovirtoja.

 • TOMMI EKLUND

  Chief Executive Officer

  +358 50 506 5335
  tommi.eklund@coredo.fi

 • Nidish Shetty - Coredo India CEO

  NIDHISH SHETTY

  Coredo India Pvt. Ltd. - CEO

  +919686100788
  nidhish.shetty@coredo.fi

 • JOONA PUHAKKA

  Chief Sales Officer

  +358 50 533 9571
  joona.puhakka@coredo.fi

 • PETRI KÄMÄRÄINEN

  Chief Operating Officer

  +358 45 641 1771
  petri.kamarainen@coredo.fi

Verkostoidu kanssamme

Tutustu meihin somessa! Saat Coredon uusimmat markkinanäkemykset ja lisätietoja ainutlaatuisesta lähestymistavastamme, jolla saavutamme kestäviä lopputuloksia.

Uusimmat Blogimme

Jaamme mieluusti ajatuksiamme, kokemuksiamme ja alan tuoreimmat uutiset koko maailman kanssa.

sydan

Tarjoa parasta asiakkaillesi ja työntekijöillesi – soita Joonalle!

Copy link
Powered by Social Snap