fbpx

Etsimme myyntikonsulttia, joka on kiinnostunut digitaalisten palveluiden innovoinnista

Oletko kiinnostunut ymmärtämään eri yritysten tapaa toimia? Haluatko ymmärtää miten yritykset tuottavat arvoa ja mihin se perustuu? Löydätkö itsesi useasti miettimästä, miten asiakkaat voisivat tehdä asioita paremmin? Haluatko olla mukana auttamassa suomalaisia yrityksiä löytämään digitaalisuuden tuotteilla kilpailuetua ja kehittämään ihmisten työtapoja?

Meillä on Coredossa kova kasvu päällä ja haemme nyt joukkoomme myyntikonsulttia, joka nauttii digitaalisten palveluiden suunnittelusta ja innovoinnista yhdessä asiakkaiden kanssa. Olemme luoneet uuden tavan toimia ja sen ansiosta pystymme tarjoamaan asiakkaillemme parempia palveluita kuin mitä markkinoilla yleisesti tarjotaan. Tässä roolissa olet proaktiivisesti asiakkaisiin yhteydessä ja vastuullasi on tuoda yhtiöömme uusia asiakkaita, miettiä asiakkaiden kanssa kehityskohteita ja olla konsulttina innovaatiotyöpajoissa luoden uusia palveluita/ratkaisuja.

Tämä työ sopii täydellisesti sinulle, jos tykkäät olla etulinjassa luomassa uusia mahdollisuuksia yhtiöllemme, haluat jatkuvasti oppia lisää digitaalisesta liiketoiminnasta ja olet kiinnostunut kehittämään yritysten liiketoimintaa.

Tarjoamme sinulle loistavaa paikkaa oppia ymmärtämään miksi yhtiöt kehittävät digitaalisia palveluita ja millaista arvontuottoa niiltä odotetaan. Tässä työssä opit tekemään Business Case analyysejä, opit ymmärtämään eri yhtiöiden toimintamalleja ja pääset osaksi innovatiivista työympäristöä.

Työnkuvasi koostuu seuraavanlaisista vastuista:

 • Etsit potentiaalisia asiakkaita olemalla proaktiivisesti heihin yhteydessä puhelimitse, sähköpostitse sekä LinkedInin välityksellä.
 • Perehdyt kohdeasiakkaisiin ennen palavereita ja varmistat, että perusasiat ovat tiedossa ennen ensimmäistä kontaktia
 • Käyt asiakkaiden luona tapaamisissa sen ollessa mahdollista. Muissa tapauksissa Teams toimii palavereiden osalta
 • Esittelet yhtiömme palvelut ja perustelet yhtiömme erottavat tekijät markkinoilla
 • Kuuntelet asiakkaan ongelman ja mietit mahdollisia ratkaisuja tunnistettuun ongelmaan
 • Seuraat digitaalisen liiketoiminnan markkinaa ja autat liiketoimintamme kehitystä ymmärtämään uusia mahdollisuuksia markkinoissa
 • Toimit yhtiömme sisällä parhaan asiakasymmärryksen omaavana henkilönä
 • Osallistut innovaatio työpajoihin ja johdat myyntiprosessia huolehtien, että asiakkaan budjetti ja aikataulu on aina huomioitu
 • Pidät aktiivisesti yhteyttä nykyisiin asiakkaisiin ja kuuntelet heidän tarpeitaan tarjoten yhtiömme palveluita niiden ratkaisemiseksi
 • Ylläpidät yhtiömme CRM-työkalua ja kuljetat asiakkaat myyntipolkumme läpi
 • Valmistelet projektisopimukset
 • Varmistat, että myytyjen hankkeiden laskutus toteutuu suunnitellusti

Tässä työssä pärjäät hyvin, kun sinulla on digitaalisen liiketoiminnan konsultin taustaa. Koulutuksen olet hankkinut kaupalliselta- tai tekniseltä alalta. Koulutus ei ole pakollinen, mutta suositeltava. Oleellista on vahva digitaalisen liiketoiminnan ymmärrys ja iso intohimo kehittää toimintaa ja olla proaktiivisesti viemässä asioita eteenpäin.

Coredosta:

Olemme IT-palveluihin erikoistunut konsultaatio ja ohjelmistokehityksen yritys. Innovatiivinen tiimimme tutkii jatkuvasti keinoja kaventaa digitaalista kuilua liiketoiminnan ja teknologian välillä. Yhdistämme parhaat nykyaikaiset teknologiat digitalisaatiota edistäviin liiketoimintamalleihin. Autamme asiakkaitamme olemaan kilpailijoita aina askeleen edellä ja löytämään jatkuvaan kasvuun mahdollistavia uusia tulovirtoja.

Yhtiömme Suomen toimisto sijaitsee Helsingissä (Pasilassa Triplassa) ja Intian toimistomme sijaitsee Bangaloressa. Seuraavaksi avaamme toimiston Sydneyn, Australiaan.

Lähetä CV / Hakemus

ja otamme sinuun pikimmiten yhteyttä.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap